SERVICII DE MEDIERE

Oferim cele mai bune servicii de mediere

Medierea, pe langa domeniul vast in care se poate aplica, prezinta multiple avantaje, avantaje ce se concretizeaza insa doar cand exista o oarecare intelegere intre partile aflate in conflict. Pretul scazut, timpul redus si faptul ca fiecare din parti stie exact ce rezultat are medierea, aceasta facandu-se la un moment dat prin negociere directa, sunt doar cateva din avantajele pe care aceasta le ofera.
Din experienta noastra va putem garanta ca, atunci cand se porneste un proces rare sunt cazurile in care poti sti in proportie de 100% ca vei castiga. In mediere insa ai aceasta garantie pentru ca participi in mod direct si activ. De fapt, intr-un sens simplu, medierea reprezinta intelegerea partilor, intelegere recunoscuta de autoritati prin intermediul unui judecator in instanta sau prin intermediul unui notar.
In cazul in care totusi nu se ajunge la un consens, puteti merge mai departe si, tot cu ajutorul nostru daca doriti, in calitate de avocati de aceasta data, puteti gasi calea legala cea mai avantajoasa, cu mentiunea ca cel care a fost mediator in cauza nu poate fi si avocat, caz in cadrul procesului fiind preluat de catre un alt coleg avocat.

Birou Avocat Razvan Niculescu - 0755 443 322
cta-logo

SOLICITA CONSULTANTA ONLINE ACUM

OBTINE INFORMATII DE LA CEI MAI BUNI

Search