DESPRE NOI

 

Ca si forma de organizare am preferat cabinetele grupate de avocati, in acest fel  colaborarea dintre noi nu presupune subordonare ci, mai degraba cooperare, toti avocatii din cadrul birourilor fiind avocati titulari. Astfel am reusit sa cumulam doar experienta fara a avea onorarii raportate la nivelul marimii unei societati de avocatura la care am ajuns, dimensiune ce este in continua expansiune.

Ca avocat, este greu, poate imposibil ca prin prisma meseriei, in cadrul colaborarilor sa nu empatizezi cu persoanele carora le aperi interese. De cele mai multe ori, pe langa colaborarea profesionala se incheaga si o relatie de amicitie, mai ales ca unele spete dureaza chiar si ani de zile.

Cu toate acestea, sau mai bine spus, si pentru ca se intampla acest lucru, tinuti de secretul profesional, puteti fi siguri ca atat ceea ce discutati cu noi ramane doar intre avocat si client cat si faptul ca veti fi informati sincer si corect inca de la inceput de situatia in care va aflati din punct de vedere juridic si de sansele pe care le aveti in eventualitatea unui proces.

Puteti fi siguri ca depunem toate eforturile si vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a va apara interesele.

O echipa de succes

Suntem o echipa formata in majoritate din avocati titulari, cu experienta, echipa ce s-a inchegat  in anul 2008 cu ocazia infiintarii primului birou situat in Bucuresti pe strada Polona. Ulterior am inteles ca timpul e esential astfel incat distanta fata de instante ne-a facut sa optam spre a ne muta sediul in Piata Alba Iulia.

Prin intermediul nostru puteti recurge si la procedura medierii pentru solutionarea diferendelor pe cale amiabila, procedura care, pe langa faptul ca rezolva conflictul in mod rapid fara a pierde timpul ce se pierde in mod normal cu procesul, are cheltuieli mici sau, in cazul in care procesul a inceput, duce la recuperarea taxelor de timbru.

Pe masura ce a trecut timpul si experienta noastra a crescut, am simtit nevoie de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferinte, tot asa si in domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, altii dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spetele de tip administrativ. Astfel, extinderea devenind o necesitate, am alcatuit echipe bine inchegate, avocatii titulari din cadrul biroului avand multi ani de experienta in domeniul juridic.

 

O echipa de profesionisti

“Puteti fi siguri ca depunem toate eforturile si vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a va apara interesele.”

Avocat Razvan Niculescu
Membru Birou de Avocati
0755 443 322

“Garantez ca veti fi informati sincer si corect inca de la inceput de situatia in care va aflati din punct de vedere juridic si de sansele pe care le aveti in eventualitatea unui proces.”
cta-logo

SOLICITA CONSULTANTA ONLINE ACUM

OBTINE INFORMATII DE LA CEI MAI BUNI

Search